Oficiální stránky obce Sudice

Optická přípojka CETIN

1. 8. 2024

Obec Sudice se ve spolupráci s firmou Cetin rozhodla pro obnovu stávající metalické sítě na optickou. V následujících dnech proto bude probíhat zjišťování zájmu o zřízení optické přípojky zdarma do domu. Za tímto účelem vás navštíví příslušný pracovník. Věc: Zjištění zájmu o optickou internetovou přípojku k Vašemu domu

Společnost CETIN a.s. má záměr zajistit zavedení optické přípojky až k Vám domů, a to zcela zdarma. Společnost O2 Czech Republic a.s. byla pověřena zjištěním zájmu obyvatel o připojení přípojky a později, v případě zájmu, i o internet ve speciální ceně jen pro vaší lokalitu.

V čem je optický internet lepší než stávající internet vzduchem nebo telefonním kabelem: • Rychlost až 2000 Mb/s – tzn. mnohonásobně rychlejší ve srovnání s Vaší dnešní přípojkou • Příjem digitální televize O2 TV – vysoká kvalita obrazu, možnost posouvat se v čase • Stabilita – není rušen při horším počasí nebo vzrostlou vegetací • Připravený na budoucnost – stávající linky nebudou během několika let stačit potřebám domácnosti (videohovory, TV ve vysokém rozlišení, práce z domova) • Optickou linku je možné využít i jako telefonní – alternativa pevné linky na volání

Jak probíhá výstavba: • Zřízení přípojky podzemním vedením je pro Váš dům nyní ZDARMA! • Velmi jednoduchá instalace na pozemku bez dopadu na jeho užívání. • Uvnitř domu je instalována zásuvka, do které je zapojen modem, který vysílá v domácnosti WiFi nebo rozvádí internet po domě.

V případě zájmu prosím kontaktujte našeho specialistu pro optickou síť. Projevením zájmu se nezavazujete k odběru žádné služby a nejsou s ním spojeny žádné platby.

V období srpen 2024 Vás navštíví technický pracovník O2 s informacemi k připojení domu na optickou síť.

Kontaktní osoba: Jakub Gasior – O2 specialista optické sítě e-mail: jakub.gasior@o2.cz tel.: +420 736 178 848
*Pro jednodušší identifikaci pošlete jméno, číslo popisné a telefonní číslo

 

Akviziční souhlas RD-kopaný_1 stránka 04.04.2024_CETIN.PDF

O2 Souhlas GDPR Podzemní 2024.PDF

Akviziční souhlas BD_1strana_final_závazný vzor_2024.PDF

Vzor Dopis optika Gasior.docx

 

 

Last modified: 1. 8. 2024

Comments are closed.

Skip to content